În căutare de poteci, nu mă așteptați

În căutare de poteci, nu mă așteptați

În cei peste 10 ani de experiență în management am avut momentele mele de aronganță în care îmi ziceam că am învățat tot ce este de învățat. Nu puține au fost momentele când realizam cât mă puteam înșela.

Nu există dovadă mai bună că învățarea nu se termină niciodată cu adevărat, ca schimbarea domeniului de activitate.

După 11 ani și jumătate, în decembrie anul trecut, am încheiat primul meu loc de muncă. Am lăsat corporația, cu salariul ei confortabil, cu locul de parcare asigurat și cu procesele și oamenii deja familiari ca să testez cum este să fiu pe cont propriu.

Nu planuiesc să plictisesc cu povești despre cum am scăpat din ghearele corporației și despre libertatea antreprenorială. Dacă asta cauți, nu sunt omul tău, mie mi-a plăcut în corporație.

Plănuiesc să detaliez ce înseamnă să fii antreprenor în IT și HORECA, domenii complementare și foarte prezente în inima mea. Vom filosofa împreună despre optimism în management. Vă invit să reinventăm un model de lucru. Îl numim temporar “cum îți așterni, așa lucrezi”. Voi detalia pentru cei ce vor să pornească pe acest drum ce și cum am făcut, poate poate voi fi de ajutor și visez ca la un moment dat, chiar să inspir.

Primele impresii sunt nemaipomenite, dar e posibil să fiu eu norocos. Am colegi și clienți, atât actuali cât și potențiali, drăguți. Pe piață pare să fie loc. La birou avem mâncare de te unge pe suflet si mult visatul meu pahar de vin la prânz.

Urmează mai multe despre relația cu furnizorii și cu statul român, creditare și avizare, dar sunt încrezător, sau poate putin naiv, că ne vom înțelege bine.

Vă țin la curent!

Cu entuziasm,
Cătălin