Nu te supăra frate S.R.L.

Nu te supăra frate S.R.L.

Comunicarea este esențială în existența noastră ca indivizi, familii, triburi, echipe sau grupuri. Considerată primordială societății umane, concept multimilenar, este încă departe de a fi perfectă.

Mai sus avem schema tehnică a comunicării. Simplu, nu?

Nu întotdeauna. Mă aflu aproape zilnic în imposibilitatea de a comunica tot ce îmi doresc tuturor din jurul meu, de la soția mea, prieteni, oamenii din transportul în comun, la parteneri. Motivele variază.

Analizând trecutul meu antreprenorial, identific lejer cauza unei nereușite majore: comunicarea defectuasă din cadrul echipei în timpul proiectului Tradecamel. Piața era acolo, know-how-ul îl aveam, networking la fel. Ne-am înțeles foarte bine dar hibe în comunicare, încet, încet, au omorât proiectul.

Având calitatea de Manager al inițiativei îmi asum această nereușită dar promit că nu am irosit-o. Fiecare eșec trebuie fructificat.

Fall, and then figure out what to do on the way down.Del Close

Am învățat că oricât de important pare deadline-ul, el te păcălește. Sentimentele oamenilor cu care lucrezi și starea generală a echipei sunt mult mai importante.

Atenție, urmează un manifest!

Promit că am de gând să tratez cu aceeași seriozitate fiecare amănunt al proiectelor mele dar fără panică, fără presiunea ultimului moment și cu un respect desăvârșit față de zămbetele oamenilor ce mă înconjoară, căci acestea sunt mai importante ca răspunsul la timp a unui mail sau lansarea aceea de site.

Cu entuziasm,
Cătălin

photo link